یک کارشناس ارشد صنایع غذایی در یزد گفت: مصرف 10 گرم سرکه به همراه غذای شیرین، میزان قند خون را کاهش می‌دهد که این خاصیت بر اثر اسید استیک موجود در سرکه است. افراد دیابتی که می‌خواهند یک غذای سرشار از نشاسته میل کنند باید در کنار آن سالادشان را با سرکه بخورند تا قند خونشان کنترل شود.


علی اکبر کمالی اردکانی با اشاره به این که سرکه می‌تواند باعث کاهش فشار خون شده و از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری کند، تصریح کرد: همچنین سرکه حاوی آنتی‌اکسیدان‌های پُلی‌فنولی نیز است که می‌تواند با سرطان مقابله کند.


وی با اشاره به دیگر خواص سرکه افزود: سرکه در کنار خواص زیاد در برخی موارد می‌تواند آسیب‌رسان هم باشد.سرکه سرشار از سولفیت‌ها است. این ترکیبات به خودی خود خطرناک نیستند اما آلرژی‌زا هستند. دومین آسیب سرکه به خاطر خاصیت اسیدی بودن آن است که می‌تواند به دستگاه گوارش آسیب برساند بنابراین توصیه می‌ شود افرادی که از سوزش معده رنج می‌برند، سرکه مصرف نکنند.


کمالی گفت: اسید موجود در سرکه به مینای دندان‌ها نیز آسیب می‌رساند لذا توصیه می‌شود بعد از مصرف سرکه دندان‌هایتان را مسواک بزنید و یا دهان را با آب شستشو دهید.


شبکه خبر